تبلیغات
آوا - خواص گیاهان دارویی
 
آوا
خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد . . .
 
 
پنجشنبه 20 مهر 1391 :: نویسنده : پرستو رجبی

خواص گیاهان دارویی

گیاه چای كوهی

این گیاه در مناطق مختلف ایران، دارای اسامی مختلفی است. این گیاه خواص متعددی دارد. بسیار خوش عطر و بو و لذیذ است و می تواند جایگزین خوبی برای چای عصرانه یا ظهر باشد.

از خواص دارویی این گیاه، مدرد بودن آن است و همین خاصیت برای شستشوی مجرای ادراری (كلیه و مثانه) می باشد.

این گیاه برای سیستم دستگاه عصبی خاصیت آرام بخش دارد.

این گیاه در ارتفاعات كم و متوسط رویش دارد و در بیشتر مناطق ایران دیده می شود و فصل رویش آن اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد است.

همچنین این گیاه از داروهایی است كه باعث سقط جنین در زنان باردار می شود.

خواص گیاهان دارویی

گیاه بارهنگ

 این گیاه در جاهای مختلفی می روید و انواع مختلفی دارد. معمولاً از دانه های این گیاه استفاده می شود. از این گیاه برای ناراحتیهای تنفسی استفاده می شود و یكی از گیاه های لعاب دار و دارای ماده سافورین است.

دانه های آن را در آب خیس می كنند. این گیاه عوارض جانبی ندارد. از برگ این گیاه به وفور استفاده می شود و برگ آن خاصیت ضد عفونی كننده دارد و همچنین دانه این گیاه هم خاصیت ضد عفونی كننده و خلط آوری خوبی برای دستگاه تنفسی دارد.


به نقل از روزنامه شرق

032463.jpg
 
احمدرضا همتى مقدم: یكى از شناخته شده ترین گیاهان دارویى در طب سنتى ایران و اروپا، آویشن است. این گیاه علفى و معطر كه طول آن حدود ۴۰ سانتى متر است، داراى خواص دارویى بسیارى است، این گیاه به صورت كاشته شده در ایران موجود است. اما برخى از گونه هاى جنس آن، در شمال و غرب كشور پراكنده اند. از آویشن در صنایع غذایى، دارویى، بهداشتى و آرایشى استفاده متنوعى مى شود. اروپا به همراه آمریكا یكى از بازارهاى عمده مصرف كننده آویشن است. آمریكا، سالیانه، حدود ۱۰۰۰ تن آویشن وارد مى كند. روغن سفید آویشن، تنتور و عصاره مایع آن به عنوان تركیبات معطر در اكثر فرآورده هاى غذایى مهم شامل دسرهاى لبنیاتى منجمد، ژلاتین ها و دسرهاى محتوى آردبرنج استفاده مى شود.

قسمت هاى درمانى این گیاه، سرشاخه هاى آن و برگ خشك شده آن است. در طب سنتى از این گیاه به عنوان ضد اسپاسم، درمان سیاه سرفه، برونشیت، عفونت ریه، سرماخوردگى، آنفلوآنزا و براى درمان نفخ و گرفتگى هاى عضلانى استفاده مى شود. استفاده امروزى و ثابت شده گیاه آویشن براى درمان آسم، سرفه هاى خشك مكرر، آمفیزم و برونشیت است. چاى دم كرده آن را نیز براى درمان عفونت گوش میانى، نفخ و تهوع استفاده مى كنند، عصاره آویشن به نام «تیمول» براى بیمارى آسم مفید است.

حمام آویشن براى مبتلایان به دردهاى عضلانى، مفصلى و روماتیسمى مفید است. ۵۰۰ گرم آویشن را به مدت یك ربع ساعت در كیسه كوچكى ریخته و مقدارى آب جوش در آن داخل كرده، سپس آن را داخل وان آب گرم بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه در وان باشید. البته قبل از انجام حمام آویشن حتماً با پزشك خود مشورت كنید. ضماد آویشن براى نیش و گزیدگى حشرات موثر است، البته روغن این گیاه سمى است و مصرف خوراكى روغن آن ممنوع است. در حاملگى مصرف این گیاه ممنوع است اما در دوران شیردهى منعى ندارد.

براى مصرف این گیاه، ۱ تا ۴ گرم پودر خشك گیاه را در یك لیوان آب جوش دم كرده (به مدت ۲۰ دقیقه) پس از صاف كردن، شیرین كرده و ۳ بار در روز مصرف كنید. در التهاب حنجره و لوزه ها و براى درمان آفت به صورت غرغره كردن مى تواند استفاده شود. براى این منظور، یك استكان از پودر گیاه را در چهار استكان آب جوش آهسته به مدت ۲۰ دقیقه جوشانیده و پس از صاف كردن، براى شست وشوى دهان استفاده كنید.

البته، فرآورده هاى دارویى مختلفى از این گیاه ساخته شده و به طور گسترده مورد مصرف بیماران قرار مى گیرد.

از فرآورده هایى كه به تأیید «نظارت بر امور دارو و مواد مخدر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكى» رسیده است مى توان «شربت توسیان»، «قطره توسیگل»، «قطره توسیوین»، «قطره تیم آرتا» و «شربت تیمكس» را نام برد. این فرآورده ها، همگى ضد سرفه و خلط آور هستند و ایمنى مصرف آنها در دوران شیردهى و باردارى به اثبات نرسیده است. از این میان «قطره توسیوین» و «قطره توسیگل» در كودكان كمتر از ۶ سال نیز ممنوع است. همچنین «شربت توسیان» در افراد دیابتى نباید مصرف شود. اما «قطره تیم آرتا» در تمام سنین قابل مصرف است. قبل از مصرف گیاهان دارویى

خواص گیاهان دارویی

گیاه چای كوهی

این گیاه در مناطق مختلف ایران، دارای اسامی مختلفی است. این گیاه خواص متعددی دارد. بسیار خوش عطر و بو و لذیذ است و می تواند جایگزین خوبی برای چای عصرانه یا ظهر باشد.

از خواص دارویی این گیاه، مدرد بودن آن است و همین خاصیت برای شستشوی مجرای ادراری (كلیه و مثانه) می باشد.

این گیاه برای سیستم دستگاه عصبی خاصیت آرام بخش دارد.

این گیاه در ارتفاعات كم و متوسط رویش دارد و در بیشتر مناطق ایران دیده می شود و فصل رویش آن اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد است.

همچنین این گیاه از داروهایی است كه باعث سقط جنین در زنان باردار می شود.

 

 

 

خواص گیاهان دارویی



اگر کودکتان دچار تب شد و یا از گرمای زیاد رنج می برید از این گیاه مصرف کنید

برگ اسفناج خنك كننده و برای پایین آوردن تب مفید است و مصرف آن در رفع تشنگی مؤثر است.

برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران كمی سرد است و منبع غنی از ویتامین A ، B3 ، C ، آهن و پتاسیم است.

مصرف برگ اسفناج بدن را قلیایی می‌كند و اسیدیته خون را كاهش می‌دهد. خنك كننده و برای پایین آوردن تب مفید است.

اسفناج از نظر داشتن ویتامین B3 بسیار غنی است و از بروز بیماری پلاگر پیشگیری می‌كند ( پلاگر یك نوع بیماری است كه به علت كمبود ویتامین B3 در بدن تولید می‌شود و نشانه‌های آن: ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و به وجود آمدن لكه‌های قرمز روی بدن است.)

اسفناج به دلیل داشتن ماده‌ای به نام اسپیناسین كه هضم غذا را تسریع می‌كند. این ماده موجب تحریك معده و ازدیاد ترشحات آن می‌شود. مصرف اسفناج در رفع تشنگی مؤثر است.


کنگر خوردن چه فایده‌ای دارد؟


آیا می‌دانید کنگر دارای چه فوایدی می‌باشد؟ آیا می‌دانید کنگر برای تمام افراد مفید نیست و برای برخی حتی مضر است؟

کنگر

 

فصل بهار پر از نوبرانه است، از جمله نوبرانه‌های فصل بهار کنگر است که دارای خواص درمانی زیادی است.

عصاره برگ و ریشه کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ‌ها مفید بوده و در درمان یرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتی در معده، نفخ، بی‌اشتهایی، تهوع، اسهال خفیف یا یبوست، نارسایی کبد، دفع مزمن آلبومین و کم‌خونی بعد از جراحی موثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌کند.

کنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به صورت خام در سالاد استفاده می‌کنند.

البته با توجه به اینکه برگ‌های آن تیغ‌های ریز و تیزی دارند، هنگام پاک کردن مراقب دستان خود باشید؛ پس بهتر است از دستکش استفاده کنید.

کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی که گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود. علاوه بر این، کنگر منبع غنی پتاسیم است.

کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌کننده غذاست و در ضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود

* این سبزی خواص دارویی نظیر خاصیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی کلسترول دارد. بنابراین احتمال بروز سرطان را کاهش می‌دهد، خنثی‌کننده سموم کبدی و محافظ کبد است و به همین دلیل از دانه‌های آن داروهایی برای درمان بیماری‌های کبدی به بازار عرضه شده است. در ضمن، عادت به خوردن آن به هضم غذا کمک کرده و اشتها را افزایش می‌دهد.

خوردن برگ کنگر تولید کلسترول در بدن را پایین می‌آورد. به همین دلیل داروهای تهیه شده از کنگر را برای امراض قلبی-عروقی و جلوگیری از تصلب شرایین استفاده می‌کنند. ماده سینارین که در عصاره برگ کنگر وجود دارد، باعث کاهش کلسترول خون می‌شود. تحقیقات نشان داده است که سینارین باعث کاهش سطح تری‌گلیسیرید خون نیز می‌شود.

کنگر

* سینارین و ماده دیگری که به عنوان اسیدکافئیک شناخته شده است، کبد را در برابر عفونت حفظ می‌کند و به کبد کمک می‌کند تا بعد از تخریب قسمتی از آن دوباره خود را از نو بسازد.

* اثرات دیگر آن شامل کاهش چربی خون، ضددرد، ضدالتهاب، کاهش قندخون و به طور ضعیف ادرارآوری است.

* جالب است بدانید که یکی دیگر از استفاده‌های مهم کنگر در تولید پنیر است. زیرا این سبزی با آنزیم‌هایی که دارد می‌تواند با غلظت یک بر 150 هزار شیر را لخته و پنیر تولید کند.

* دانه کنگر نیز حاوی روغنی است که از آن در تهیه صابون، شامپو و پولیش‌ها استفاده می‌کنند.

* از آنجایی که کنگر محتوی کربوهیدرات پیچیده غیرقابل هضم به نان اینولین است، خاصیت مسهلی دارد. از طرفی اینولین موجود در کنگر باعث افزایش باکتری‌های مفید و کاهش باکتری‌های مضر در مدفوع می‌شود. در حقیقت باعث حفظ سلامتی روده شده و احتمالاً می‌تواند خطر سرطان روده باریک را کاهش دهد. آنتی‌اکسیدان موجود در کنگر، پوست را در برابر سرطان محافظت می‌کند.

کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در

ضمن برای آن دسته از افرادی که گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود

* کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌کننده غذاست و در ضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.

* این گیاه و به خصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است و در ضمن قلب را نیز تقویت می‌کند.

* کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کم‌خونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌کند.

* به عنوان آخرین خواص نیز باید گفت که کنگر دارای اثراتی نظیر ضد تجمع پلاکت‌ها (رقیق کردن خون)، ضدتهوع، ضدنفخ، خلط‌آور و مسهل است.

کنگر

توجه: چه کسانی بهتر است کنگر نخورند؟

* بهتر است زنان باردار، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند.

* از آنجایی که برگ‌های کنگر محرک انقباض کیسه صفراست. افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند، نباید آن را مصرف کنند؛ چرا که افزایش انقباض کیسه صفرا منجر به انسداد مجاری و حتی پارگی کیسه صفرا می‌شود.

* همچنین اشخاصی که نسبت به کنگر یا خواص سینارین حساسیت دارند، باید از مصرف این گیاه پرهیز کنند.


آشنایی با خواص كنگرخواص‌خوراکی‌ها- كنگر انواع مختلفی شامل كنگر معمولی و كنگر فرنگی یا همان آرتیشو دارد.
باتوجه به اینكه در كشور ما مصرف كنگر معمولی رواج بیشتری داشته و شناخته‌‌شده‌تر است ما در اینجا به خواص این سبزی فصل می‌پردازیم.
كنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به كرفس كه از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به‌صورت خام در سالاد استفاده می‌كنند.
البته باتوجه به اینكه برگ‌های آن تیغ‌های ریز و تیزی دارند، هنگام پاك‌كردن مراقب دستان خود باشید؛ پس بهتر است از دستكش استفاده كنید.
كنگر طبیعتی گرم و خشك دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی كه گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود. علاوه بر این، كنگر منبع غنی پتاسیم است.
خواص درمانی
كنگر ضدعفونی‌كننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌كننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.
این گیاه و به‌خصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است و در ضمن قلب را نیز تقویت می‌كند.
كنگر در درمان یرقان، نارسایی كبد و كم‌خونی مؤثر بوده و از كبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌كند.
محققان معتقدند وجود ماده‌ای به نام سینارین در عصاره برگ كنگر، باعث كاهش كلسترول و تری‌گلیسیرید خون می‌شود. در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید كافئیك موجود در كنگر، كبد را در برابر عفونت حفظ می‌كنند.
توجه: چه كسانی بهتر است كنگر نخورند؟
افرادی كه ناراحتی‌های كلیوی و كبدی شدید دارند از مصرف برگ كنگر پرهیز كنند.
زنان باردار و كودكان
باتوجه به اینكه كنگر باعث انقباض كیسه‌صفرا می‌شود، افرادی كه سنگ كیسه‌صفرا دارند، از خوردن آن صرف‌نظر كنند.


فوایدی از والك، ترشك، غازیاغی، ریواس، كنگر و...

بهار فصل سرسبزی و طراوت است. فصل رویش مجدد و نو شدن طبیعت. این روزها تمام دشت‌ها و صحراها، دامنه كوه‌ها و تپه‌ها پر است از گل‌ها و گیاهان دارویی، سبزی‌های كوهی و قارچ‌های صحرایی.


فوایدی از والك، ترشك، غازیاغی، ریواس، كنگر و...


سبزی‌های كوهی را از دست ندهید

اینها همه هدایایی است كه تنها سالی یكبار، در فصل بهار و تنها به مدت یك ماه در روزهایی كه بارندگی و رطوبت زیاد است جوانه‌زده و به صورت خودرو می‌رویند.

این گیاهان به خاطر عطر و رایحه دل‌انگیزشان به قدری شامه نوازند كه اكثر افرادی كه برای تفریح و لذت از طبیعت به دشت و صحرا می‌روند، ترغیب به جمع‌آوری آنها می‌شوند.

این گیاهان به دور از كودهای شیمیایی و به وسیله باران آبیاری‌ شده و زیر نور خورشید رشد می‌كنند و در مقایسه با سبزی‌هایی كه به روش مصنوعی پرورش می‌یابند، عطر و طعم متفاوت‌تری داشته و مغذی‌تر و طبیعی‌تر بوده و در واقع ارگانیك هستند.

در هر حال این روزها تفریح اكثر زنان روستایی چیدن و جمع‌آوری انواعی از سبزی‌های كوهی و عرضه آن از طریق بازارهای روز به شهرنشینان است، اما بسیاری از خانواده‌ها بخصوص نسل جوان شهرنشین این سبزی‌ها را نمی‌شناسند و خواص دارویی و تغذیه‌ای آن را نمی‌دانند.

والك، ترشك، غازیاغی، ریواس، كنگر و... از جمله سبزی‌های صحرایی یا كوهی هستند كه در این نوشتار به خواص آنها می‌پردازیم.
والك: نوعی سبزی صحرایی است كه از مناطق كوهستانی برداشت می‌شود. برگ‌های آن نواری شكل و دارای یك پیاز كوچك و گل است. برگ و پیاز آن خوراكی، اما گل آن تلخ و در غذا استفاده نمی‌شود. خواص خام آن بیشتر از پخته‌اش است و از آن در كوكو، سبزی پلو، آش و... استفاده می‌شود. این سبزی سرشار از ویتامین‌های A،B،C و املاح معدنی منگنز، روی، گوگرد و كلسیم است.

این گیاه قاعده‌آور خوبی است و به دلیل دارا بودن كلسیم برای درمان پوكی استخوان و التیام دردهای استخوانی و مفصلی مفید است. فیبر آن برای سلامتی معده و روده سودمند است و باعث لینت مزاج می‌شود. گوگرد آن به جهت خاصیت ضدعفونی‌كنندگی، اسهال خونی را التیام می‌بخشد. خواص پیاز آن تا حدود زیادی شبیه سیر است و با انبساط ملایم عروق خونی در كاهش فشار خون و رفع سرگیجه موثر است. این سبزی اثر آرامبخش دارد و درد نقرس، روماتیسم و آرتروز را تسكین می‌دهد.

ترشك: این سبزی، گونه‌های زیادی دارد. برگ‌های آن به جهت دارا بودن اسیدهای آلی، طعم ترشی دارد. ترشك سرشار از ویتامین C، آهن، فسفر و پتاسیم است. تصفیه‌كننده خون، معرق، مدر، تب بر، اشتهاآور و صفرابر است. جهت تقویت معده و كبد بهتر است برگ آن خام استفاده شود. این سبزی به دلیل ویتامینC فراوان خونریزی لثه را التیام بخشیده و بوی بد دهان را رفع می‌كند.

مصرف ترشك در فصول گرم سال از التهاب بدن كاسته، عطش را رفع كرده و به دلیل پتاسیم بالا ادرارآور خوبی است و سموم بدن را خارج و كلیه‌ها را شستشو می‌دهد. ترشك به جهت آن كه خون را تصفیه می‌كند از بین برنده كورك، دمل‌ها‌ی چركی و جوش‌های زیر پوستی است. قابل توجه آن كه مصرف زیاد ترشك به دلیل داشتن اسید اگزالیك برای كسانی كه سنگ كلیه و مثانه دارند، محدودیت مصرف دارد.

كنگر: گیاهی با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به كرفس است. از برگ‌های سبز آن به صورت خام در تهیه سالاد و از ساقه آن در تهیه خورش استفاده می‌شود. این گیاه، طبع گرمی دارد و بسیار نیرو بخش و مقوی قلب است. برگ‌های این سبزی، موجب كاهش چربی خون شده و به دلیل فیبر نامحلول، بسیار ملین و برای پایین آوردن قند خون سودمند است. اینولین آن باعث افزایش باكتری‌های مفید دستگاه گوارش شده و از سرطان روده باریك می‌كاهد. آنتی اكسیدان‌های موجود در آن نیز پوست را در برابر سرطان محافظت می‌كند.

كنگر به دلیل دارا بودن هورمون‌های گیاهی، ترشحات غدد را تقویت كرده و باعث افزایش نیروی جنسی می‌شود. این سبزی، دارویی موثر برای جلوگیری از حالت تهوع و ویار زنان باردار است. قابل‌توجه آن كه برگ‌های كنگر محرك انقباض كیسه صفرا و كلیه بوده و افرادی كه دارای سنگ كلیه و صفرا هستند نباید از آن استفاده كنند.

ریواس: دارای برگ‌های ضخیم و گوشت‌دار است و طعم ترشی دارد. این گیاه سرشار از ویتامین C و فیبر است. خاصیت ضدعفونی‌كنندگی داشته، زخم اثنی‌عشر را بهبود بخشیده و به جهت تقویت كبد و افزایش ایمنی بدن عفونت‌های ویروسی را از بین می‌برد. یكی از مهم‌ترین خواص برگ‌های ریواس آن است كه لوزالمعده را وادار به ترشح انسولین كرده و برای كاهش قند خون سودمند است.

ریواس به دلیل اسیدهای فراوانی كه دارد از افزایش چربی خون جلوگیری كرده و با افزایش ترشح شیره معده موجب بهبود عملكرد هضم و جذب غذا می‌شود. این سبزی پتاسیم، فسفر و كلسیم زیادی دارد و مصرف آن برای كودكان در حال رشد و خانم‌های یائسه مفید است.

غازیاغی: این سبزی اغلب در كنار نهرها رشد می‌كند و در این فصل مخلوط با سبزی‌های دیگر با نام سبزی كوهی مخلوط به فروش می‌رسد. این سبزی بسیار معطربوده و طعم دلپذیری دارد و در تهیه انواع سوپ، آش، كوكو و سبزی پلو به كار می‌رود. غازیاغی، شیر مادران شیرده را زیاد، خون را تصفیه، ترشحات غدد داخلی را تنظیم و برای درمان بیماری‌های پوستی موثر است. این سبزی، گرمی و حرارت بدن را بالا برده و انرژی‌زا بوده، بی‌اشتهایی را رفع و برای آرامش اعصاب مفید است.

خواص گیاه ریواس

ریواس یا ریباس یا ریواج یک گیاه علفی است که در فصل بهارو اوایل تابستان میروید .به ساقه زیر زمینی این گیاه راوند میگویند.

بهترین نوع ریواس آن است که از کشور چین می آورند و رنگ آن قرمز است و میانه آن زرد رنگ است و به آن ریوند چینی میگویند.

ترکیبات غذایی:

ریواس غنی از فیبر و ویتامین c بوده در آن آب-پروتئین-قند-کربو هیدرات-کلسیم-ویتامین های A و B سدیم و پتاسیم وجود دارد.

خواص دارویی:

طبیعت آن سرد است

مقوی ملین و کرم کش است

لوز المعده را وادار به ترشح انسولین کرده و قند خون را کم میکند

برای رفع جوش بدن مفید است

برای بی اشتهایی-درد معده و بیماری های کبدی نافع است

باعث تقویت معده و روده شده و تنظیم کننده ترشحات و حرکات معده است

سستی و خماری را بر طرف میکند و مسرت بخش است

برای امراض وبایی و اسهال مفید است

خون را تصفیه میکند

چکاندن آب تازه ریواس در چشم سبب تقویت بینایی واز بین رفتن لکه های سفید چشم میگردد

ترکیب ریواس با آبلیمو و مالیدن آن به صورت باعث از بین رفتن جوش و لک میشود

برای تقویت موی سر نافع است

اگر با حنا مخلوط شود رنگ مو را شرابی میکند

جوشانده برگ های ریواس باعث تمییزی ظروف آلومینیومی میشود

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 17 آذر 1396 07:11 ب.ظ
Good post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject?

I'd be very grateful if you could elaborate a little
bit more. Thanks!
پنجشنبه 9 آذر 1396 09:28 ب.ظ
سلام همکاران، این پاراگراف فوق العاده در مورد آموزش و پرورش است و به طور کامل توضیح داد، نگه داشتن آن همه
زمان.
دوشنبه 6 آذر 1396 10:33 ب.ظ
آیا تا به حال در مورد ایجاد یک کتاب یا نویسنده مهمان در سایت های دیگر فکر کرده اید؟
من یک وبلاگ مبتنی بر همان اطلاعاتی که شما در آن بحث می کنید و واقعا
دوست دارید که برخی از داستان ها / اطلاعات را به اشتراک بگذارید.
میدانم که خوانندگان من از کار شما خوششان میآید. اگر شما حتی از راه دور علاقه مند هستید، به من ایمیل بزنید.
چهارشنبه 17 آبان 1396 10:55 ب.ظ
اوه خدای من! شخص شگفت انگیز! خیلی ممنون، با این حال من هستم
مشکلات خود را با RSS خود تجربه کنید. من نمی دانم چرا من نمی توانم آن را امضا کنم.

آیا فرد دیگری مشکلاتی مشابه با RSS دارد؟
هر کس که راه حل را می داند می تواند به شما مهربان پاسخ دهد؟
با تشکر!!
یکشنبه 19 شهریور 1396 05:11 ق.ظ
چه اتفاقی افتاد، دائما برای روزنامه ها در پست های روزانه اینجا را بررسی کردم
به عنوان دوست دارم برای پیدا کردن بیشتر و بیشتر.
یکشنبه 19 شهریور 1396 04:41 ق.ظ
من با نوشتن شما به شدت الهام گرفته ام
توانایی ها و همچنین با فرمت در وبلاگ شما. است
این یک تم پرداخت شده است و آیا شما خود را تغییر دهید؟ هر دو
راه رفتن با کیفیت عالی نوشتن، غیر معمول است که یک وبلاگ بزرگ مانند این امروز را ببینید..
یکشنبه 19 شهریور 1396 04:10 ق.ظ
با تشکر از شما برای نوشتن خوب این در واقع یک حساب کاربری سرگرمی بود.
نگاه به پیشرفت به دور ارائه قابل قبول از شما!
با این حال، چگونه می توانیم در تماس باشیم؟
شنبه 18 شهریور 1396 09:28 ب.ظ
داستان الهام بخش وجود دارد. پس چه اتفاقی افتاد؟
با تشکر!
جمعه 17 شهریور 1396 06:07 ب.ظ
هیا برجسته وبلاگ! در حال اجرا یک وبلاگ مشابه با
این خیلی کار می کنه؟ من تقریبا هیچ دانش برنامه نویسی ندارم اما
امیدوار بودم وبلاگ من در آینده نزدیک را شروع کنم. به هر حال، اگر شما هر ایده یا تکنیک برای صاحبان وبلاگ جدید دارید
لطفا به اشتراک بگذارید. من درک می کنم این موضوع خاموش است، اما من فقط می خواستم بپرسم.

خیلی ممنون!
دوشنبه 16 مرداد 1396 09:58 ب.ظ
Good day! I could have sworn I've been to this blog before
but after browsing through some of the post I realized
it's new to me. Nonetheless, I'm definitely delighted I found it and
I'll be book-marking and checking back frequently!
پنجشنبه 12 مرداد 1396 09:11 ب.ظ
I used to be recommended this web site via my cousin. I am now not positive whether this
publish is written by way of him as no one else know such targeted
about my problem. You are wonderful! Thanks!
دوشنبه 9 مرداد 1396 09:32 ب.ظ
Hello colleagues, good paragraph and fastidious urging commented here, I am actually enjoying by these.
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 01:05 ق.ظ
What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I've found It positively useful and
it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & aid other customers like its aided me.

Good job.
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 12:25 ق.ظ
I simply couldn't depart your web site before suggesting that I actually loved the usual information an individual provide in your guests?
Is going to be back continuously to check out new posts
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 04:39 ب.ظ
I am no longer positive the place you're getting your info, but good topic.
I must spend some time finding out much more or figuring out more.
Thank you for great info I used to be on the lookout for this information for
my mission.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


با سلام خدمت همگی شما عزیزان.از اینكه به وبلاگ خودتون اومدین سپاسگزارم
امیدوارم این وبلاگ مورد توجه شما قرار گرفته باشد.عزیزان اگر انتقاد و یا پیشنهادی در مورد وبلاگ دارند میتوانند در بخش ارائه ی نظرات و یا از طریق یاهو مسنجر با من در میون بگذارند خوشحال میشم كه از نظرات خوب شما عزیزان در بهبود هرچه بیشتر وبلاگ بهره مند شوم. با تشکر

مدیر وبلاگ : پرستو رجبی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :