تبلیغات
آوا - سم زدایی با میوه ها
 
آوا
خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد . . .
 
 
پنجشنبه 20 مهر 1391 :: نویسنده : پرستو رجبی

10 میوه و سبزی برای سم‌زدایی بدن

 بر سم‌زدایی از بدن 10 میوه و سبزی را استفاده کنید و مصرف شیرینی‌جات، انواع سرخ کردنی‌ها و سس‌ها، نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای و الکل بپرهیزید.

 سم زدایی از بدن باعث می‌شود که انرژی‌تان بیشتر شده و بیماری‌ها و ناخوشی‌ها از شما دور شود؛ سم زدایی به هضم غذا و سلامتی کمک زیادی می‌کند. برای این کار بهتر است در درجه‌ اول مصرف شیرینی‌جات، انواع سرخ کردنی‌ها و سس‌ها، نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای، الکل و غیره بپرهیزید. در این مطلب شما را با 10 میوه و سبزی مفید آشنا می‌کنیم که به سم زدایی از بدن کمک می‌کنند. با ما همراه باشید.

سیر؛ تمیز کننده بدن

سیر به دلیل دارا بودن ترکیبات فراوانی که دارد یک سم‌زدای فوق‌العاده محسوب می‌شود. این ماده‌ غذایی به بدن کمک می‌کند تا سموم و مواد زاید به ویژه آلودگی‌هایی مانند سرب و جیوه از بدن خارج شوند. علاوه بر این، سیر دارای خواص ضدباکتریایی است برای همین می‌تواند روده‌ها را به خوبی تمیز کند.

کلم

خانواده‌ کلم مثل کلم سبز، گل کلم، کلم برگ، کلم بروکسل، بروکلی و غیره جزو بهترین سبزیجات موجود برای سم زدایی بدن است. به خاطر اینکه کلم‌ها کبد را تحریک می‌کنند. می‌توانید انواع کلم‌ها را به صورت خام یا پخته شده در سالاد یا در غذاهای دیگرتان به صورت رنده یا خرد شده استفاده کنید. کلم‌ها در خدمت سلامتی‌تان هستند شما باید به سوی آن‌ها بروید و از خواص آن‌ها استفاده کنید.

میوه‌های قرمز

میوه‌های قرمز رنگ جزو میوه‌های سم زدای فوق‌العاده محسوب می‌شوند. در بین میوه‌های قرمز توت فرنگی خواص زیادی دارد. این میوه سرشار از پتاسیم است و می‌تواند به تمیز شدن کبد کمک زیادی بکند. از خواص تمشک، شاه توت و میوه‌ی قرمز دیگر غافل نشوید.

جعفری

جعفری یک ضد عفونی کننده‌ عالی و ادرار آور بسیار خوبی است. این سبزی معطر و البته پرطرفدار عملکرد کلیه ها را تحریک می‌کند و نقش مهمی در دفع سموم بدن دارد. به غذاهایتان مثل سالادها، پاستاها، سوپ و غیره جعفری اضافه کنید. اگر یک دوره‌ سم زدایی جدی را شروع کرده‌اید آب جعفری فوق‌العاده است.

سیب

سیب حاوی فیبر موثری به نام پکتین است که به مواد سنگین و زاید می‌چسبد و حذف آن‌ها را آسان می‌کند. علاوه بر این، پکتین در فعالیت‌های زیاد شرکت دارد مثل دفع مدفوع از روده ها و بهبود عملکرد دستگاه گوارش. پس تا می‌توانید سیب نوش جان کنید.

لیموترش

لیموترش خواص زیادی دارد و دستگاه گوارش را تمیز می‌کند. علاوه بر این لیموترش ادرار آور است و برای همین کلیه‌ها را فعال‌تر کرده و به این ترتیب سموم و مواد زاید بدن را دفع می‌کند. اگر قصد دارید یک دوره‌ی سم زدایی را در پیش بگیرید باید بدانید که هیچ چیز مانند آب لیموترش موثر نخواهد بود. برای این منظور آب لیموترش را صبح‌ها زمانی که ناشتا هستید بنوشید.

ترب سیاه

ترب سیاه این خاصیت را دارد که کبد و کیسه صفرا را تمیز کند برای همین می‌تواند مواد زاید و سمی موجود در بدن را دفع می‌کند. برای استفاده از خواص این ماده‌ی غذایی آن را رنده کرده و به سالادهایتان اضافه کنید. همچنین می‌توانید آب ترب را کشیده و مانند آب میوه مصرفش کنید. در هر حال اگر قصد دارید بدنتان را سم زدایی کنید ترب سیاه به دردتان می‌خورد.

آرتیشو یا همان کنگر فرنگی

آرتیشو، ادرارآور فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود. از این گذشته آرتیشو می‌تواند ترشح صفرا را تحریک کرده و به این ترتیب دفع سموم و  مواد زاید بدن را راحت‌تر کند. برای استفاده از خواص سم زدایی این سبزی بهتر است آن را به صورت بخارپز با مقداری لیموترش، در سالاد یا پاستاها و غیره میل کنید.

چغندر قند

چغندر قند نیز جز مواد غذایی سم زدا محسوب می‌شود. در واقع چغندر قند حاوی «متیونین» است که به رفع مواد زاید بدن کمک می‌کند. «بتانین» موجود در آن باعث می‌شود که اسیدهای چرب موجود در کبد زودتر تجزیه شوند. اگر یک دوره سم زدایی در پیش گرفته‌اید چغندر قند را به صورت خام با آب لیموترش و ورقه های نازک پیاز میل کنید.

مارچوبه

مارچوبه نیز ادرارآور است. علاوه بر این تصفیه کننده‌ی خون و اندکی ملین است. مارچوبه کار حذف سموم و مواد زاید بدن را تسهیل می‌بخشد. در واقع فیبرهای موجود در آن عملکرد روده ها را بهبود داده و ترکیبات ادرار آور موجود در آن کار کلیه ها را سبک‌تر می‌کند. توصیه می‌کنیم به خواص این میوه‌ها و سبزیجات تصفیه کننده اعتماد کرده و از آن‌ها استفاده کنید.

به نقل از تبیان

خواص دارویی زرشك

زرشک درختچه ای است دارای ساقه ای خاردار که ارتفاع آن تا ۴ متر نیز میرسد . چوب این درخت قهو ه ای ، قرمز و یا زردرنگ می باشد . برگهای آن بیضی شکل با دندانه های اره ای و گلهای آنخوشه ای و زردرنگ است
شاخه های زرشک تیغ زیادی درد . میوه زرشک قرمز رنگ ، گوشتی بیضوی شکل و دارای طعمی ترش است
قسمت مورد استفاده این گیاه ریشه ، پوست رشه و ساقه ، برگ گل و میوه آن است .
● ترکیبات شیمیایی:
در تمام قسمت های این گیاه آلکالوئیدهای بربرین Berberine ، اکسیاکانتین Oxyaconthine ، بربامین Berbamine وجود دارد . مقدر آلکالوئید در پوست ریشه زرشک بیشتر از قسمت های دیگر این گیاه است .
میوه زرشک دارای حدود ۴% مواد قندی ، ۶۵ اسید مالیک و اسید تارتاریک و مقدایر صمغ می باشد .
زرشک گونه های مختلف درد که مهم تر از همه آنها دو نوع است که یکی بنام زرشک بی هسته و دیگری زرشک با هسته (دارای دو هسته) میباشد .
● خواص داروئی: خواص طبی زرشک
زرشک از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است میوه زرشک خواص زیر را درد:
۱) قابض است
۲) تقویت کننده قلب و کبد است
۳) بواسیر خونی را درمان می کند
۴) خونریزی را برطرف می کند
۵) برای برطرف کردن بیماریهای کبدی مفید است
۶) صفرا بر است
۷) دم کرده زرشک را برای برطرف کردن ناراحتی های دهان غرغره کنید .
● خواص ریشه و پوست ساقه
۱) صفرا بر و مسهل است
۲) کبد را پاک و تقویت می کند
۳) اعمال دستگاه گوارش را منظم می کند
۴) وء هاضمه را از بین می برد
۵) بی اشتهایی را برطرف می کند
۶) برای رفع یبوست مفید است
۷) در درمان یرقان و زردی موثر است
۸) نقرس و رماتیسم را برطرف می کند
۹) خانم هائیکه بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند باید برای برطرف کردن آن از ریشه و ساقه زرشک استفاده کنند .
۱۰) آنهائیکه مبتلا به ورم طحال هستند می توانند برای معالجه از این گیاه کمک بگیرند .
۱۱) واریس را درمان می کند .
۱۲) برای معالجه بواسیر نافع است .
۱۳) برای برطرف کردن سوزش ادرار مفید است .
۱۴) فشار خون را پائین می آورد
۱۵) برای شست وش وی چشم می توانید از جوشانده ریشه و ساقه و زرشک استفاده کنید .
● خواص برگ زرشک
۱) آب آوردگی بدن را برطرف می کند .
۲) اسهال های مزمن را درمان می کند .
۳) برگ زرشک دری مقدر زیادی ویتامین C می باشد بنابراین در درمان بیماری اسکوربوت اثر مفید درد .
۴) جویدن برگ زرشک باعث محک شدن لثه و دندان می شود .
۵) درموقع آنژین و گلو درد ، دم کرده برگ زرشک را غرغره کنید .
● طرز استفاده:
جوشانده زرشک : مقدر ۲۰-۱۰ گرم پوست ریشه یا ساقه و یا میوه زرشک را در یک لیتر آب ریخته و آنرا بجوش بیاورید سپس آنرا از روی اجاق برداشته بگذارید برای مدت ۱۰ دقیقه بماند . این جوشانده را صاف کرده و با شکر یا عسل شیرین کنید . مقدر مصرف روزانه آن سه فنجان در فاصله بین غذاهاست .
تنطور زرشک : این تنطور را می توانید از فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی از داروخانه ها خریدری کنید . مقدر مصرف آن ۲۰-۱۰ قطره سه بار در روز می باشد .
دم کرده زرشک : مقدر ۴۰ گرم زرشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید مدت ۱۰ دقیقه بماند سپس آنرا با شکر یا عسل مخلوط کنید . مقدر مصرف آن سه فنجان در روز و در فاصله بین غذاهاست .
● مضرات :
مصرف مقدر زیاد زرشک و یا ساقه و برگ آن برای زنان حامله مناسب نیست زیرا رحم را تحریک می کند و ممکن است باعث سقط جنین شود.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


پنجشنبه 16 آذر 1396 09:41 ب.ظ
I am extremely impressed together with your writing skills and also with the layout to
your blog. Is this a paid subject matter or did you customize
it your self? Either way stay up the excellent quality writing, it is rare to see
a great weblog like this one these days..
دوشنبه 5 تیر 1396 04:26 ق.ظ
بسیار core از خود نوشتن در حالی که
ظاهر شدن دلنشین در آیا واقعا حل و
فصل کاملا با من پس از برخی از زمان.
جایی درون پاراگراف شما قادر به من مؤمن اما فقط برای کوتاه در حالی که.

من این مشکل خود را با فراز در منطق و یک خواهد را خوب به کمک پر
کسانی که شکاف. اگر شما در واقع که می
توانید انجام من خواهد قطعا
بود در گم.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


با سلام خدمت همگی شما عزیزان.از اینكه به وبلاگ خودتون اومدین سپاسگزارم
امیدوارم این وبلاگ مورد توجه شما قرار گرفته باشد.عزیزان اگر انتقاد و یا پیشنهادی در مورد وبلاگ دارند میتوانند در بخش ارائه ی نظرات و یا از طریق یاهو مسنجر با من در میون بگذارند خوشحال میشم كه از نظرات خوب شما عزیزان در بهبود هرچه بیشتر وبلاگ بهره مند شوم. با تشکر

مدیر وبلاگ : پرستو رجبی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :